6/3 Competitie-4 Waalwijk

WZV liet zien, dat het in staat moet zijn om de verworven positie (9e van 18 ploegen) vast te houden tot aan het einde van de competitie. 12x eerste, 16x tweede en 7x derde werden de WZV-ers op de diverse zwemonderdelen; opvallend vaak eisten ze zowel de 1e als de 2e plek op.

WZV behaalde in het thuisbad Olympia te Waalwijk 4 limieten voor de BZK: Wessel Roosenbrand (50m vrij), Milo Janssen (100m vlinder), Jade Hoppenbrouwers (200m school) en Marte van Broekhoven (200m wissel) tekenden hiervoor.

Clubrecords (3 stuks) werden gezwommen door Jade Hoppenbrouwers op de 200m schoolslag (meisjes 12 en 13 jaar) en door de estafetteploeg 4x25m vrije slag (Jort Hoppenbrouwers, Kenza van Kapel, Chris Geers en Viviënne Bosch) in de leeftijdsklasse 9 jaar mixed.

En weer was er die enorme vooruitgang van met name Robin & Wessel Roosenbrand, Viviënne Bosch, Richard Fedchenko, Marnix Verhoef, Jacky van Logten, Elce Dollekens, Yannick & Maurice & Isabel & Veronique van Alebeek, Tim Veraa, Linde & Eline Akkermans, Noor Anne Horsten, Anouk Böhmer, Mara de Jong, Rachael Laarakker, Sander van Beek, Jens Hoppenbrouwers, Milo Janssen, Tom Moeling, Thomas van den Linden, Elise Dörr en Luc de Bont.

Op de foto zie je tenslotte de uitstekende – uit Syrië afkomstige – zwemmers Mohamed & Alaa Maso, die in de gelegenheid waren gesteld om – weliswaar buiten mededinging – als gastzwemmers aan deze wedstrijd deel te nemen.

Uitslagen:

2016-03-06 Waalwijk Competitie Deel 4 uitslag

2016-03-06 Waalwijk Competitie Deel 4 uitslag (verkort)

2016-03-06 Waalwijk

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer