3/1 M4K Oosterhout

De openingswedstrijd van 2016 vond plaats in Oosterhouts nieuwe zwembad De Warande. Het is een fijn bad en dat zie je ook terug in de resultaten.

WZV behaalde 6 gouden, 4 zilveren en 8 bronzen medailles. De 2 schoolslag estafettes, waaraan WZV deelnam, werden gewonnen en de eerste plaatsen van Jela Dollekens en Jade, Jort & Jens Hoppenbrouwers waren zeer verdienstelijk.

Er werden 2 clubrecords gezwommen: het eerste op de 200m school door Jade Hoppenbrouwers na een spannend duel om de eerste plaats. Het tweede clubrecord kwam op naam van de meisjes estafetteploeg 4 x 50m schoolslag, bestaande uit Jade Hoppenbrouwers, Maddy Hendriks, Isabel van Alebeek en Ally Geers. In de categorie meisjes 12 jaar waren ze maar liefst ruim 18 seconden sneller dan de ploeg, die dit nummer 1 jaar geleden voor WZV zwom.

Opmerkelijke vooruitgang werd geboekt door ViviĆ«nne Bosch, Mara de Jong, Jens Hoppenbrouwers, Jacky van Logten, Veronique & Isabel van Alebeek, Maddy Hendriks, Ally Geers, Maikel Blijlevens, Elce & Duuk Dollekens en Tom Moeling; zij allen stelden een of meer PR’s fors bij. Zie voor details de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2016-01-03 Oosterhout M4K Deel 2 uitslag

2016-01-03 Oosterhout M4K Deel 2 uitslag (verkort)

2016-01-03 Oosterhout

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer