15/11 Competitie-2 Waalwijk

De 2e competitiewedstrijd vond plaats in Waalwijk (Zwembad Olympia), maar werd georganiseerd door zwemvereniging De Vennen uit Dongen. Halverwege de wedstrijd merkte mijn collega (trainster) op “hier word ik blij van”. Ze doelde op de goede prestaties, die door de WZV-ers werden neergezet. Ik kan dit alleen maar beamen, want de onderstaande lijst met prestaties is indrukwekkend:

  • 12x een 1e plaats, 13x een 2e plaats en 8x een 3e plaats
  • 68 Persoonlijke Records en 4 ClubRecords
  • 3 limieten voor de BWK
  • Duizelingwekkende verbeteringspercentages.

Bij de ereplaatsen boekten Lotte Klerkx, Marte van Broekhoven en Kenza van Kapel alle 3 een dubbele zege. Clubrecords kwamen op naam van Kenza van Kapel (25m vrij), Jort Hoppenbrouwers (50m vrij), Jade Hoppenbrouwers (100m school) en het damesteam 4x50m wisselslag (gevormd door Eline Akkermans, Jade Hoppenbrouwers, Lotte Klerkx en Marte van Broekhoven). BWK-limieten werden gezwommen door Jade Hoppenbrouwers (100m school en 200m wissel) en Lotte Klerkx (100m vrij). 

Een groot aantal verbeteringen kwam tot stand, teveel om op te noemen. Oogstrelend was de progressie van o.m. Chantal & Thomas van den Linden, Viviënne Bosch, Renske Geertsma, Tim Veraa, Yannick & Isabel van Alebeek, Wessel Roosenbrand, Anouk Böhmer, Elce & Duuk Dollekens, Jort Hoppenbrouwers, Marnix Verhoef, Sander van Beek, Luca de Jong en Jacky van Logten.

Dit alles leidde tot een gunstige puntentelling voor WZV in de 2e ronde van de competitie. In de totaalstand na 2 wedstrijden is WZV een plaatsje gestegen … naar de 8e plaats !

Uitslagen:

2015-11-15 Waalwijk Competitie Deel 2 uitslag

2015-11-15 Waalwijk Competitie Deel 2 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer