15/3 Miniorencircuit-4 & Swimkick-3 Waalwijk

Een aantal zwemmers had dit weekend een dubbele wedstrijd, want een dag later, op zondag, werd een Miniorencircuit & Swimkick wedstrijd gezwommen in Zwembad Olympia. De bezoekende clubs waren Njord, De Treffers en DIO.

De WZV-machine draaide gewoon door, want 10x goud, 5x zilver en 4x brons bedroeg de medailleoogst. Dubbelgoud was er voor Dana Rijken, Kenza van Kapel en Thijn van Gessel; enkelgoud voor Marte van Broekhoven, Elise Dörr, Ally Geers en Jade Hoppenbrouwers. Zilver en brons werden buitgemaakt door Niels & Renske Geertsma, Isabel van Gessel, Ally Geers, Jade Hoppenbrouwers en Elce & Duuk Dollekens.

Limieten waren er voor Marte van Broekhoven en Jade Hoppenbrouwers; in een rechtstreeks duel zwommen ze zij aan zij naar een BZK-limiet op de 200m wissel. Clubrecords hielden vandaag stand.

De progressiecurve was wederom stijl door toedoen van Rick de Kort, Elce & Jela Dollekens, Isabel & Thijn van Gessel, Jort & Jade Hoppenbrouwers, Maddy Hendriks, Dana Rijken, Isabel van Alebeek, Jacky van Logten, Renske Geertsma, Marte van Broekhoven en Elise Dörr.

Klik voor details op de uitslagen hieronder en bezoek voor behaalde limieten, persoonlijke records en clubrecords de afdelingspagina’s van het wedstrijdzwemmen.

Uitslagen:

2015-03-15 Waalwijk MiniorenCircuit Deel 4 uitslag

2015-03-15 Waalwijk MiniorenCircuit Deel 4 uitslag (verkort)

2015-03-15 Waalwijk Swimkick Deel 3 uitslag

2015-03-15 Waalwijk Swimkick Deel 3 uitslag (verkort)

SONY DSC

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer