20/12 Limietwedstrijd Nijverdal

Nijverdal is een wondermooi plaatsje in Overijssel, gelegen aan de Sallandse Heuvelrug. Als je er nog nooit geweest bent, dan kan ik je van harte aanbevelen eens een bezoekje aan dat stadje te wagen. We gingen “op zoek” naar zwembad Het Ravijn, een werkelijk prachtig 8 baans 33m bad. Het zwembad is ook echt gelegen aan een ravijn, want de Sallandse heuvelrug eindigt in dat ravijn. Op zoek, want de routeplanner schotelde ons steevast de bosroute met een onverharde weg voor, maar uiteindelijk leiden alle wegen toch naar Nijverdal, nietwaar.

Yente Schreuders stal op de limietwedstrijd wat mij betreft de show. Haar 100m schoolsolo bezorgde haar een BZK-limiettijd op de 50m (!) school en op de dubbele afstand eindigde ze maar liefst 11 seconden sneller dan voordien. Ook haar 2e afstand, 100m vrij, beëindigde zij met een fraaie verbetering van haar PR. BZK-limieten op beide 100m afstanden zijn binnen handbereik gekomen. Daarnaast raasde ook Eline Akkermans door het water. Ze zwom naar een mooie BWK- èn BZK-limiettijd op de 100m vlinder. Ook de 100m vrij werd sneller afgelegd als voordien, ze eindigde een fractie boven de limiettijden voor BWK en BZK. Ongetwijfeld gaat dit binnenkort wèl lukken.

Ally Geers zwom naar een mooie BWK-limiettijd op de 100m school, echter de vreugde bleek van korte duur, toen er onverwacht een DIS in de uitslag achter haar naam verscheen. Jammer !

Verdere verbeteringen kwamen op naam van Ally Geers (100m vlinder), Annemijn Spohr (100m rug) en Marnix Verhoef (100m rug). Isabel van Gessel en Jens Hoppenbrouwers zwommen tenslotte naar een 1e PR op de 200m wissel, resp. 100m school.

Klik voor alle details op de onderstaande links.

Uitslagen:

2014-12-20 Nijverdal Limietwedstrijd uitslag

2014-12-20 Nijverdal Limietwedstrijd uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer