30/3 Competitie Den Bosch

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen in het warme Sportiom bleek een zinderende wedstrijd. De ingekrompen ploeg beet zich duidelijk vast en toonde zich in ‘s-Hertogenbosch de beste ploeg. Er werden 15 gouden, 9 zilveren en 15 bronzen medailles veroverd. Er werden door WZV-ers 5 limieten voor de BZK, 3 ClubRecords en 56 PR’s gezwommen.

Marco Chambon, Marte van Broekhoven en Evy van Laarhoven waren oppermachtig. Marco won beide persoonlijke races, zwom 2x een BZK-limiet en verbeterde op alle gezwommen afstanden (4) zijn PR. Marte won ook beide persoonlijke races, zwom 2x een BZK-limiet en 2x een PR. Evy tenslotte won in haar leeftijdsgroep beide persoonlijke races en zwom 1 PR. Voor de 5e BZK-limiet tekende Eline Akkermans.

Jort Hoppenbrouwers verbeterde een 8 jaar oud clubrecord op de 25m school, Evy van Laarhoven verbeterde een clubrecord op de 100m wissel en de mixed estafetteploeg (bestaande uit Chris Geers, Evy & Indy van Laarhoven en Jort Hoppenbrouwers) zwom op de 4 x 25m school een 5 jaar oud clubrecord uit de boeken.

De zwemmers vochten in het relatief warme water als leeuwen, gezien de indrukwekkende lijst met zwemprogressie. Thomas van den Linden, Marte van Broekhoven, Eline Akkermans, Isabel van Gessel, Jort Hoppenbrouwers, Yannick van Alebeek, Tim Veraa, Anouk Böhmer, Marco Chambon, Indy van Laarhoven, Elce Dollekens, Ally & Chris Geers, Daan Horsten, Mara de Jong, Rick de Kort, Yente Schreuders, Marnix Verhoef, Maartje Verhoeven en Lynn van Es: zij allen zetten behoorlijke prestatieverbeteringen neer. Ik ben onder de indruk van dat “geweld”.

Een tomeloze inzet en de “beste ploeg” bleken echter onvoldoende wapenen te zijn in de strijd om te overleven in de 1e klasse. Helaas gaat WZV volgend seizoen terug naar de 2e klasse.

Uitslagen:

2014-03-30 ‘s-Hertogenbosch Competitie D1 Deel 5 uitslag

2014-03-30 ‘s-Hertogenbosch Competitie D1 Deel 5 uitslag (verkort)

SONY DSC

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer