17/3 Meerkamp Oss

De 4e ronde van de Meerkamp tussen Arethusa, AquAmigos, BZV, De Treffers en WZV werd gehouden in het wedstrijdbad van het Golfbad in Oss. Voor de Mannen stond daar o.a. de 200m Vlinderslag op het programma en voor de Vrouwen o.a. de 400m Wisselslag. 4 van de 5 WZV-zwemmers, die aan de 200m Vlinderslag deelnamen, boekten een mooie PR op dit nummer (Collin van der Ham, Timo Harteveld, Wouter Jehee en Jona Dörr). 3 van de 4 WZV-zwemmers, die deelnamen aan de 400m Wisselslag, boekten ook een PR (Suze van Oosterhout, Jenna Motta en Anne Verhoef).

De 33 deelnemende WZV-zwemmers behaalden in totaal 28x een overwinning, 18x een 2e plaats en 7x een 3e plaats. Heel mooi was ook het Clubrecord bij de 200m Wisselslag Vrouwen (17 jaar & ouder), dat door Isabel van Alebeek werd gezwommen in een eindtijd van 2:37,03. Opvallend was het PR bij de 100m Vlinderslag, dat door Suze van Oosterhout werd gezwommen tijdens de 400m Wisselslag, die ze overigens ook met een forse PR afsloot. Ook Jade Hoppenbrouwers viel op door haar beide individuele starts te bekronen met overwinningen èn PR’s.

In totaal werden er door de WZV-zwemmers 39 PR’s gezwommen, de meeste PR’s (3) werden gezwommen door Jona Dörr, Ilias van der Meer en Suze van Oosterhout. De meeste progressie werd geboekt door Timo Harteveld, gevolgd door Jenna Motta, Suze van Oosterhout, Sarah Vos, Chris Geers, Tessel van Zon, Ilias van der Meer, Ilona Blonk, Wessel Roosenbrand, Anne Verhoef, Sam Wannée, Ziva van Zon, Jona Dörr, Jade Hoppenbrouwers, Dylan van der Ham, Isabel van Alebeek, Yannick van Alebeek, Raven Kumi, Duuk Dollekens, Britt van der Ham, Liza Theuns en Tim Veraa. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

De 5e en laatste ronde vindt op zondag 7 april 2024 plaats in Rosmalen. Na deze wedstrijd wordt het totaalklassement opgemaakt. De beste zwemmers per onderscheiden leeftijdscategorie ontvangen later – nadat het klassement is opgemaakt – een medaille. Om voor het klassement in aanmerking te komen, moet je tenminste 1x 50m, 1x 100m, 1x 200m en 1x 400m gezwommen hebben.

Uitslagen:

2024-03-17 Oss-Meerkamp deel 4 uitslag

2024-03-17 Oss-Meerkamp deel 4 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer