13/2 Biesbosch Trofee Gorinchem

De Biesbosch Trofee keerde dit jaar terug naar het Caribabad in Gorinchem. Mede door de luide klanken van de deejay was de sfeer, als vanouds, uitermate gezellig.

De ploeg van WZV had in de laatste week voor de wedstrijd door blessures en griep behoorlijk wat averij opgelopen, maar toch … het is langzamerhand een traditie tijdens deze wedstrijd … werden er weer puike prestaties geleverd door de zwemmers van WZV.

Zilver was er voor Jade Hoppenbrouwers op de 100m school. Ook broer Jort zorgde voor een sensatie door in een op Nederlands niveau zijnde tijd een zilveren medaille tijdens de 100m school op te eisen. Uiteraard was dit een nieuw Clubrecord voor jongens 9 jaar op deze afstand. Verder veroverde Elise Dörr in een PR-tijd een bronzen medaille op de 100m vrije slag.

Wesssel Roosenbrand voldeed zelfverzekerd voor de 1e maal aan de BZK-limiet van de 100m vrije slag. Opmerkelijk was de rentree van Noor Anne Horsten in het wedstrijdgebeuren: ze maakte gehakt van haar oude PR’s op de 100m vlinder en de 100m vrije slag. Ook Marlotte Spohr leek de vlinderslag in een mooie PR-tijd opnieuw te hebben uitgevonden.

Zoals reeds aangegeven was de progressie van de groep enorm, met name bij Noor Anne Horsten, Tim Veraa, Wessel Roosenbrand, Elce, Duuk & Jela Dollekens, Yannick & Veronique van Alebeek, Maddy Hendriks, Jort Hoppenbrouwers, Thomas van den Linden, Milo Janssen, Niels Geertsma en Marlotte Spohr. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2016-02-13 Gorinchem Biesbosch Trofee uitslag

2016-02-13 Gorinchem Biesbosch Trofee uitslag (verkort)

2016-02-13 Gorinchem

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer