26/4 M4K Oosterhout

WZV haalde flink uit in Oosterhout tijdens de laatste Minioren 4Kamp (M4K) van het seizoen. De wedstrijdresultaten overtroffen mijn tevoren gekoesterde verwachtingen. Na de Devel (uit Zwijndrecht) boekte WZV als ploeg het tweede resultaat met 7 gouden, 11 zilveren en 5 bronzen medailles. 6 Clubrecords werden geschiedenis en 2 BZK-limieten mochten worden bijgeschreven.

Op de 200m vrij boekten Lotte Klerkx en Isabel van Gessel een clubrecord, Lotte in de leeftijdsklasse meisjes 13 jaar en Isabel bij de meisjes 9 jaar. Lotte zwom voorts een clubrecord op de 100m wissel (meisjes 13 jaar). Op de 50m vlinder boekten Isabel van Gessel en Jort Hoppenbrouwers een clubrecord, Isabel in de leeftijdsklasse meisjes 9 jaar en Jort bij de jongens 8 jaar. Last but not least Kenza van Kapel, zij zwom op de 25m school naar een nieuw clubrecord in de leeftijdsklasse meisjes 7 jaar en jonger.

Met de 200m vrij van Lotte Klerkx en de 100m rug van Jade Hoppenbrouwers voldeden beide dames ruimschoots aan de gestelde BZK-limieten.

Ronduit spectaculair was de progressie, die werd geboekt door met name Isabel & Veronique van Alebeek, Anouk Böhmer, Jort Hoppenbrouwers, Jasper & Isabel van Gessel, Renske Geertsma, Femke & Thijs van der Dussen, Viviënne Bosch, Diego van Arkel, Lotte Klerkx, Kenza van Kapel, Tom Moeling en Duuk & Jela Dollekens. Klik voor de details van al dit moois op onderstaande links.

Uitslagen:

2015-04-26 Oosterhout Minioren 4Kamp Deel 4 uitslag

2015-04-26 Oosterhout Minioren 4Kamp Deel 4 uitslag (verkort)

2015-04-26 Oosterhout

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer