12/4 Limietwedstrijd Waalwijk

De belangstelling voor de vierde limietwedstrijd in het eigen bad in Waalwijk viel tegen, vooral de WZV-ers zelf lieten het afweten. Zwemmers van 11 clubs gaven acte de présence, niet alleen uit regio Zuid, maar ook van buiten de regio. De 13 WZV-deelnemers deden in ieder geval uitermate goed hun best om met limieten en PR’s voor de dag te komen.

Zo zwom Jade Hoppenbrouwers overtuigend naar een BZK-limiet op de 50m rug en kwam Thomas van den Linden slechts 0,22 seconden tekort voor een BZK-limiet op de 50m vlinder. Ook Milo Janssen kwam dicht bij een BZK-limiet op de 100m vlinder, maar het lukte toch net niet.

Tijdens zo’n limietwedstrijd staat het halen van limieten natuurlijk voorop, maar ook mooie verbeteringen van het PR staan hoog in het vaandel. Deze kwamen op naam van Viviënne Bosch, Jasper & Isabel van Gessel, Ally Geers, Thomas van den Linden en Jade & Jens Hoppenbrouwers.

Ook clubrecords zijn een doelwit, Jort Hoppenbrouwers kwam in deze wedstrijd akelig dichtbij het clubrecord 50m vlinder voor jongens 8 jaar: slechts 0,06 scheidde hem van dat clubrecord.

Uitslagen:

2015-04-12 Waalwijk Limietwedstrijd-4 uitslag

2015-04-12 Waalwijk Limietwedstrijd-4 uitslag (verkort)

2015-04-12 Waalwijk

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer