8/3 Competitie-4 Rosmalen

De 4e ronde van de competitie werd in Rosmalen afgewerkt. Ook hier kwam WZV als winnaar tevoorschijn in de onderlinge 3-strijd. In Regio Zuid eindigde WZV in deze competitieronde als 4e. In de totaalstand moest de 1e plek worden verruild voor de 2e. Jammer, maar we zullen in de 5e (en tevens laatste) ronde proberen alsnog kampioen te worden.

Er werden goede prestaties geleverd, kijk maar naar het volgende lijstje. 12 Gouden, 15 zilveren en 10 bronzen medailles werden veroverd. Verder werden er 62 PR’s, 2 Clubrecords en 2 BZK-limieten gezwommen.

De clubrecords kwamen op naam van Lotte Klerkx. Zij zwom de 50m rug in 34,19 en dat was goed voor 2 clubrecords (bii de meisjes 13 èn 14 jaar). Deze tijd leverde haar ook een limiet voor de BZK op. Ook Jade Hoppenbrouwers zwom een limiettijd voor de BZK en wel op de 100m vrij (in een tijd van 1:17,50).

Zwembad Kwekkelstijn werd door veel WZV-zwemmers tevoren niet als een ideaal bad aangemerkt, maar desondanks werden er verbeteringspercentages gerealiseerd, die boekdelen spreken. Neem bijvoorbeeld Robin & Wessel Roosenbrand, Viviënne Bosch, Diego van Arkel, Linde Akkermans, Marnix Verhoef, Maddy Hendriks, Anouk Böhmer, Mirella Kop, Rick de Kort, Femke & Thijs van der Dussen, Noor Horsten, Tim Veraa, Jacky van Logten, Marit & Dana Rijken, Duuk Dollekens, Thomas van den Linden, Niels & Renske Geertsma, Maurice & Yannick van Alebeek, Jens Hoppenbrouwers en Kenza van Kapel; zij allen scoorden bovengemiddeld.

Klik voor details van deze wedstrijd op de links hieronder en bekijk de afdelingpagina’s van het wedstrijdzwemmen voor de PR’s, CR’s en limieten.

Uitslagen:

2015-03-08 Rosmalen Competitie Deel 4 uitslag

2015-03-08 Rosmalen Competitie Deel 4 uitslag (verkort)

2015-03-08 Rosmalen

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer