25/1 MiniorenCircuit-3 Waalwijk

Tijdens de 3e wedstrijd van het Miniorencircuit in Waalwijk wonnen WZV-ers het leeuwendeel van de medailles: maar liefst 7 gouden, 6 zilveren en 3 bronzen medailles gingen mee naar huis.

2 Dames voldeden op een respect afdwingende manier aan een limiettijd: Ally Geers deed dat op de 400m vrij. Ze verbeterde haar PR-tijd met bijna 20 seconden en kwam zo ruim onder de gestelde limiettijd voor de RLAK. Jade Hoppenbrouwers deed hetzelfde op de 200m rug; met een verbetering van 9 seconden kwam ook zij ruim onder de gestelde limiettijd voor de BZK. Jades tijd was daarnaast goed voor een clubrecord op deze afstand voor meisjes 11 jaar.

Ook ditmaal was er flinke vooruitgang waar te nemen bij een groot deel van de zwemmers: Mara de Jong, Sander van Beek, Dana & Marit Rijken, Jort & Jade Hoppenbrouwers, Ally Geers, Linde Akkermans, Noor Anne Horsten, Veronique & Maurice van Alebeek, Jacky van Logten en Duuk Dollekens zijn hiervan de sprekende voorbeelden. Klik voor gedetailleerde informatie op de beide uitslagbestanden hieronder.

Uitslagen:

2015-01-25 Waalwijk MiniorenCircuit Deel 3 uitslag

2015-01-25 Waalwijk MiniorenCircuit Deel 3 uitslag (verkort)

2015-01-25 Waalwijk

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer