18/1 Competitie-3 Waalwijk

De 3e competitiewedstrijd moest voor WZV een heel belangrijke worden en werd dat ook. WZV was oppermachtig in zwembad Olympia: 18x Goud, 13x zilver en 9x brons stonden er op de eindbalans en alle estafettes werden gewonnen. WZV was ook oppermachtig in de 2e klasse van Regio Zuid, want 2658,69 punten was de beste score van alle ploegen. WZV was ook oppermachtig in de 2e klasse van Nederland, want geen enkele andere ploeg in de overige regio’s was beter in deze competitieronde. In Regio Zuid staat WZV nu op de 1e plaats. Met nog 2 wedstrijden te gaan mogen we nu zelfs voorzichtig gaan denken aan het kampioenschap. Chapeau voor jullie allemaal, dit resultaat was natuurlijk alleen maar mogelijk dankzij jullie tomeloze inzet.

Andere wapenfeiten. De herenestafetteploeg 4x100m wissel, bestaande uit Tom Bakker, Milo Janssen en Luc & Bart de Bont, zwom vorige week tijdens de BWK net geen clubrecord, ditmaal echter wèl. Lotte Klerkx zwom een nieuwe BZK-limiettijd op de 100m vrij.

66 PR’s werden er gezwommen, heel vaak met een spectaculaire progressie. Kijk maar eens in de uitslagen hieronder bij Mara de Jong, Tim Veraa, Linde & Eline Akkermans, Thijn & Jasper & Isabel van Gessel, Robin Roosenbrand, Marco Chambon, Diego van Arkel, Thomas & Chantal van den Linden, Jort & Jens Hoppenbrouwers, Yannick & Isabel van Alebeek, Duuk & Elce Dollekens, Daan van Hamersveld, Marit Rijken, Elise Dörr, Niels Geertsma, Sander van Beek, Sabrina van den Hooven, Maddy Hendriks en Bart de Bont.

Uitslagen:

2015-01-18 Waalwijk Competitie Deel 3 uitslag

2015-01-18 Waalwijk Competitie Deel 3 uitslag (verkort)

2015-01-18 Waalwijk

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer