29/8 Kilometer van Zidewinde

Het weer was gelukkig redelijk goed op deze vrijdagavond. 53 deelnemers verschenen er aan de start voor de Kilometer van Zidewinde: 20 banen in het 50 meter bad van Sprang-Capelle.

De resultaten waren ronduit geweldig, want van de 26 WZV-ers zwommen er 24 een Persoonlijk Record. Zeer spectaculair was de progressie, die Evy van Laarhoven boekte: maar liefst ruim 13 minuten. Maar ook zus Indy van Laarhoven en Marte van Broekhoven boekten een fantastische vooruitgang. Verder vielen ook Noor Anne Horsten, Niels & André Geertsma, Ally Geers, Elce en Duuk Dollekens, Eline Akkermans en Thomas van den Linden op door ruim beter te scoren dan voorheen.

Goud was er voor Evy van Laarhoven, Niels Geertsma en en Marco Chambon. Zilver voor Duuk Dollekens, Ally Geers, Marte van Broekhoven en Annemijn Spohr. Brons voor Elce Dollekens, Eline Akkermans, Jort Hoppenbrouwers en Thomas van den Linden.

Er werden 7 clubrecords op deze afstand gezwommen door Evy ven Laarhoven (2x), Niels Geertsma (2x), Jort Hoppenbrouwers (2x) en zus Jade Hoppenbrouwers (1x). Het zwemseizoen 2013-2014 is met dit evenement waardig afgesloten, het seizoen eindigt op 31 augustus.

Uitslagen:

2014-08-29 Sprang-Capelle KM van Zidewinde uitslag

2014-08-29 Sprang-Capelle KM van Zidewinde uitslag (verkort)

2014-08-29 Km van Zidewinde

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer