17/11 Limiet Roosendaal

De WZV-zwemmers hadden in Roosendaal de laatste mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de Regionale Sprintkampioenschappen van de Regio Zuid (dat zijn de Kringen Brabant, Limburg en Zeeland tezamen).

Milo Janssen (50m vrij), Marlotte Spohr (100m wissel), Lynn van Es (50m vlinder), Annemijn Spohr (50m vlinder) en Marte van Broekhoven (50m vrij) slaagden in die opzet en zwommen tezamen naar 5 limieten voor deze RSK. Anne Verhoef probeerde een limiet te zwemmen op de 50m rug, maar bleef jammer genoeg net boven de limiettijd voor deze afstand.

Milo (50m vrij) en Annemijn (50m vlinder) voldeden ook aan de limieten voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen (BZK, 2x).

Er werden 18 PR’s gezwommen, maar geen ClubRecords. Klik voor alle details op de complete en verkorte uitslag hieronder.

De limietperiode voor de RSK is nu gesloten. Eline Akkermans, Bart & Luc de Bont, Marte van Broekhoeven, Lynn van Es, Jade Hoppenbrouwers, Milo Janssen, Lotte Klerkx, Daphne Pols, Marlotte & Annemijn Spohr, Rudy Chambon en Tom Bakker zullen WZV vertegenwoordigen tijdens de RSK op 30 november en 1 december 2013 in Eindhoven. Het betreft 25 individuele en 4 estafette limieten. Zie voor alle behaalde limieten en PR’s de Afdelingspagina’s van het Wedstrijdzwemmen. 

Uitslagen:

2013-11-17 Roosendaal Sprintlimietwedstrijd uitslag

2013-11-17 Roosendaal Sprintlimietwedstrijd uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer