20/10 Limiet Sprint Waalwijk

De eerste limietwedstrijd van WZV kende zo’n 50 deelnemers, niet veel dus. Dat het echter goed zwemmen is in Zwembad Olympia, bewezen de resultaten. De watertemperatuur is immers goed en dat zie je direct terug in de zwemtijden. De 30 WZV-ers waren goed voor 5 limieten voor de Regionale Sprintkampioenschappen en 1 limiet voor de Zomerkampioenschappen. Verder werden er 2 ClubRecords gezwommen en 38 PR’s

Door de gezwommen tijden tijdens de beide herenestafettes kan WZV 2x een herenestafette team afvaardigen naar de RSK. Het 4 x 50 wissel herenteam (Tom Bakker, Milo Janssen, Luc de Bont en Rudy Chambon) zwom naar een Clubrecord èn naar een limiet voor de RSK. Het 4 x 50 vrij herenteam kan in de volgende samenstelling naar de RSK: Milo Janssen, Rudy Chambon, Bart de Bont en Luc de Bont. De 3 individuele limieten voor de RSK kwamen op naam van Milo Janssen (50 Vlinder), Jade Hoppenbrouwers (50 vrij) en Annemijn Spohr (50 vrij). Milo Jansen zwom op de 50 vlinder ook een limiet voor de BZK. Het tweede clubrecord werd gevestigd door Evy van Laarhoven (50 vrij meisjes 8 jaar).

Ook in deze wedstrijd werden er weer veel ruime PR-verbeteringen gezwommen door Chris Geers, Marco Chambon, Marnix Verhoef, Milo Janssen, Jela Dollekens, Evy van Laarhoven, Sabrina van den Hooven, Jens Hoppenbrouwers, Jade Hoppenbrouwers, Elce Dollekens, Maddy Hendriks, Maartje Verhoeven, Tom Bakker, Chantal van den Linden en Naomi Pols.

Voor alle resultaten zie de beide uitslagoverzichten hieronder:

Uitslagen:

2013-10-20 Waalwijk Limietwedstrijd Sprint uitslag  en

2013-10-20 Waalwijk Limietwedstrijd Sprint uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer