29/9 Minioren4Kamp Papendrecht

De eerste wedstrijd van het seizoen was er een om graag op terug te kijken. Een grote groep jonge WZV-ers reisde af naar Papendrecht en zwom naar veel eremetaal. Maar liefst 11x goud, 12x zilver en 9x brons bedroeg de buit.

2 Clubrecords werden er gezwommen door Evy van Laarhoven (50m rug meisjes 8 jaar) en door Jade Hoppenbrouwers (100m school meisjes 10 jaar).

Ook werden er 6 limieten gezwommen. Lotte Klerkx zwom een limiet op de 50m vlinder voor de Regionale Sprint Kampioenschappen (RSK), een limiet op de 200m wissel voor de Brabantse Winter Kampioenschappen (BWK) en een limiet op de 200 wissel voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen (BZK). Jade zwom een limiet op de 100m school voor de BZK. Tenslotte zwom Annemijn Spohr een limiet op de 50m vlinder voor de BZK.

Er werden 53 PR’s gezwommen. Over de hele linie viel de enorme progressie op. PR’s werden vaak met vele seconden verbeterd. Zie daartoe de resultaten van bijvoorbeeld Elise Dörr, Evy van Laarhoven, Jade, Jens & Jort Hoppenbrouwers, Ally & Chris Geers, Jela & Elce Dollekens, Maddy Hendriks, Sabrina van den Hooven, Marco Chambon, Wessel Roosenbrand en Ellen van de Ven in onderstaande uitslagen.

Uitslagen:

2013-09-29 Papendrecht Minioren4Kamp Deel 1 uitslag (hupprog)

2013-09-29 Papendrecht Minioren4Kamp Deel 1 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer